ВАШИНГТОН (AP) — Близо половината от демократите не одобряват начина,

...
ВАШИНГТОН (AP) — Близо половината от демократите не одобряват начина,
Коментари Харесай

Близо половината от демократите не одобряват отговора на Байдън на войната Израел-Хамас, показва проучване на AP-NORC

ВАШИНГТОН (AP) — Близо половината от демократите не утвърждават метода, по който президентът Джо Байдън се оправя с спора Израел-Хамас, съгласно към нова анкета от Центъра за проучване на публичните въпроси на Асошиейтед прес-NORC - демонстрира надълбоко разделяне в неговата партия във връзка с войната.

Проучването откри, че 50% от демократите утвърждават метода, по който Байдън ръководи спора, до момента в който 46% не го утвърждават – и двете групи се разграничават доста във възгледите си за поддръжката на Съединени американски щати за Израел. Подкрепата на Байдън по въпроса измежду демократите е леко намаляла от август, защото изследване на AP-NORC, извършено тогава, откри, че 57% от демократите утвърждават неговото справяне с спора и 40% не утвърждават.

Атаката на Хамас от 7 октомври, която умъртви повече от 1400 души, и ответното навлизане на Израел в Газа сътвориха политическо въже за Байдън, който поддържа израелския суверенитет след офанзивата, само че също по този начин оказва напън върху държавното управление на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР