ВАШИНГТОН (АП) – Белият дом в понеделник отмени изискването си

...
ВАШИНГТОН (АП) – Белият дом в понеделник отмени изискването си
Коментари Харесай

Белият дом премахва своето правило за тестване за COVID-19 за хората около Байдън, слагайки край на пандемията

ВАШИНГТОН (АП) – Белият дом в понеделник анулира условието си за тестване за COVID-19 за тези, които възнамеряват да бъдат в непосредствен контакт с президента Джо Байдън, вицепрезидента Камала Харис и техните съпрузи, поставяйки завършек на последния протокол за предварителна защита на ковид в Белия дом.

Белият дом сподели, че смяната привежда политиките му в сходство с Центровете за надзор на болесттите и Насоки за предварителна защита. Миналата седмица организацията смекчи рекомендацията си тези с позитивен тест за COVID-19 да се изолират за пет дни. Сега организацията споделя, че хората могат да се върнат на работа или постоянни действия, в случай че признаците им са леки и се усъвършенстват и е минал един ден, откогато са имали тресчица.

Протоколът за тестване в Белия дом беше въведен малко откакто пандемията стартира през 2020 година, когато някогашният президент Доналд Тръмп беше в Белия дом. То беше в допълнение подсилено от администрацията на Байдън, когато той встъпи в служба на фона на пандемията през януари 2021 година <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР