Вашингтон — Специалният прокурор Джак Смит призова федерален съдия в

...
Вашингтон — Специалният прокурор Джак Смит призова федерален съдия в
Коментари Харесай

Специален прокурор настоява съдията да отхвърли усилията на Тръмп да отхвърли делото за документи

Вашингтон — Специалният прокурор Джак Смит прикани федерален арбитър в четвъртък да отхвърли опитите на някогашния президент Доналд Тръмп да отхвърли обвинителния акт, обвързван с хипотетичното му корист с класифицирана информация документи, описващи някои от правните причини на Тръмп като " несериозни " и като опити, предопределени единствено за закъснение на делото.

Миналия месец юристите на Тръмп подадоха многочислени молби, с цел да убедят арбитър Айлийн Кенън да отхвърли обвиняванията, оспорвайки назначението на Смит като специфичен юрист и претендирайки за разнообразни правни правила – в това число Закона за президентските архиви и теорията за президентския имунитет — отбрани Тръмп от наказателно гонене.

Тръмп е упрекнат по 40 пункта в Южния окръг на Флорида, произлизащи от обвинявания, че той нелегално е запазил информация за националната защита и по-късно е работил, с цел да попречи на федералното следствие да борави с материала. Той се призна за почтен и отхвърли да е направил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР