ВАШИНГТОН — Прогресивните законодатели и защитниците на имиграцията се противопоставят

...
ВАШИНГТОН — Прогресивните законодатели и защитниците на имиграцията се противопоставят
Коментари Харесай

Прогресивните се притесняват от демократите, които се накланят над имиграцията след състезанието в Ню Йорк

ВАШИНГТОН — Прогресивните законодатели и бранителите на имиграцията се опълчват на демократите, които настояват, че урокът от неотдавнашната им победа на специфични избори в квартал на Ню Йорк е интензивно да поддържаме по-строги миграционни и гранични закони.

„ Изобщо не мисля, че това е урокът “, сподели конгресменът Грег Казар, D-Тексас, представителят на прогресивната секта изявление един ден откакто новоизбраният Том Суози, D-N.Y., завоюва спортни избори във вторник.

„ В дълготраен проект за Демократическата партия, ние би трябвало да се върнем към Американците на концепцията, че имиграцията е нещо положително “, сподели Касар. „ Независимо от каквато и да е краткосрочна победа във всеки даден регион, в случай че не се върнем към изтъкването, че имиграцията е добра … ние постоянно ще бъдем на заден крайник и в защита по въпроса. Защото, в случай че нашите оферти бяха републикански леки и те бяха републиканци по отношение на имиграцията, не мисля, че в миналото ще спечелим тази борба в ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР