ВАШИНГТОН — Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер в четвъртък

...
ВАШИНГТОН — Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер в четвъртък
Коментари Харесай

Белият дом защитава объркването на Байдън относно мъртвите чуждестранни лидери: „Случва се на всички ни“

ВАШИНГТОН — Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер в четвъртък отхвърли повтарящите се скорошни неточности на президента Байдън, в които той говореше като от дълго време пенсионер и мъртви европейски водачи към момента заемаха длъжности, казвайки, че сходни неточности могат да се случат „ на всички нас “.

81-годишният Байдън два пъти сподели на донорите в сряда, че Хелмут Кол, който напусна поста като немски канцлер през 1998 година и умря през 2017 година, е разговарял с него през 2021 година за протеста на Капитолия през същата година – откакто сподели в неделя, че някогашният френски президент Франсоа Митеран, който напусна поста през 1995 година и умря през 1996 година, се причисли към този диалог.

Жан-Пиер твърди на постоянния си брифинг, че доста хора в политиката приказват неправилно и настоя, че в никакъв случай не е чувала Байдън да бърка имената на водачи уединено.

„ Вижте, що се отнася до имената и това, което той се опитваше да каже, вижте, доста хора, определени длъжностни лица, доста хора - знаете, те мог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР