Вашингтон — Първичните избори в Ню Хемпшир през 2024 г.

...
Вашингтон — Първичните избори в Ню Хемпшир през 2024 г.
Коментари Харесай

Колко делегати има Ню Хемпшир за първичните избори през 2024 г. и как се награждават?

Вашингтон — Първичните избори в Ню Хемпшир през 2024 година би трябвало да стартират във вторник, като единствено двама републикански претенденти остават да се състезават за изборите в щата относително дребен, само че авторитетен набор от делегати на Републиканската партия.

Въпреки че броят на заложените делегати в Ню Хемпшир може да бледнее спрямо по-големите щати, резултатите ще повлияят на формата на конкуренцията за номинацията на Републиканската партия в бъдеще. Бившият президент Доналд Тръмп се радваше на двуцифрена преднина пред някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли в последните изследвания в Ню Хемпшир, оповестени през уикенда, само че доста от тези изследвания бяха извършени преди губернаторът на Флорида Рон ДеСантис да отпадне от конкуренцията.

Силното довеждане докрай на Хейли може да подхрани нейното предизвикателство против Тръмп, безапелационният любимец, до момента в който разочароващ резултат може да значи края на нейната акция. Гласоподавателите на Ню Хемпшър имат история да вземат решение гласовете си със з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР