Вашингтон — Миналата година президентът Байдън дори не беше казал

...
Вашингтон — Миналата година президентът Байдън дори не беше казал
Коментари Харесай

Белият дом е домакин на съкратено събиране за Рамадан

Вашингтон — Миналата година президентът Байдън даже не беше споделил нито дума на празника на Рамадан в Белия дом, преди някой да извика „ обичаме те “. Стотици мюсюлмани бяха там, с цел да отбележат края на свещения месец, който изисква пост от изгрев до залез слънце.

Няма такива радостни подиуми по време на този Рамадан. Тъй като доста американци мюсюлмани са възмутени от поддръжката на господин Байдън за израелската блокада на Газа, Белият дом избра да провежда по-малка вечеря ифтар във вторник вечерта. Единствените присъстващи на вечерята бяха хора, които работят за неговата администрация.

„ Ние просто сме в друг свят “, сподели Уаел Алзаят, който управлява Emgage, мюсюлманска застъпническа организация. " Това е изцяло сюрреалистично. И е тъжно. "

загубата на поддръжка измежду мюсюлманите може да помогне за разчистването на пътя за завръщането на републиканския му предходник в Белия дом. Тазгодишните избори евентуално ще зависят от шепа бойни щати, в това число Мичиган, който има гол...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР