ВАШИНГТОН — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga., в четвъртък призова

...
ВАШИНГТОН — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga., в четвъртък призова
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн подава втора етична жалба срещу прокурора на Джорджия, който обвини Тръмп

ВАШИНГТОН — Конгресменът Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga., в четвъртък прикани за следствие на окръг Фултън, Джорджия, областен прокурор Фани Уилис във връзка изказванията, че Уилис, прокурорът, който повдига обвинявания против някогашния президент Доналд Тръмп по делото за интервенция в изборите в Грузия, е пренебрегнал държавната бистрота и разпоредбите за нравственос.

Грийн, консервативна подпалка и корав Тръмп покровител, сподели в тъжба, подадена до Държавната комисия по нравственос на Джорджия, че Уилис не е подала персонални финансови заявления в годините откакто е разкрила високопоставеното следствие на Тръмп, нарушавайки разпоредбите за финансиране на предизборната акция и етиката на Джорджия и оставяйки грузинците на мрачно за допустимо непозволено въздействие.

„ Законът за финансиране на акции в Джорджия съществува, с цел да подсигурява, че държавните чиновници са транспарантни и открити по отношение на своите покупко-продажби, въздействия и мотивации. И това е тъкмо това, което Фани Уилис се пробва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР