Вашингтон — Кандидатите трябва да се изправят във вторник в

...
Вашингтон — Кандидатите трябва да се изправят във вторник в
Коментари Харесай

Калифорния гласува днес в първичната надпревара за Сената. Запознайте се с кандидатите, борещи се за мястото на Даян Файнщайн.

Вашингтон — Кандидатите би трябвало да се изправят във вторник в претъпканата конкуренция за Сената на Калифорния, където повече от две дузини претенденти се състезават да съставляват най-населения щат на нацията.

Първите двама спечелили гласове в по този начин наречените първоначални избори в джунглата в Голдън Стейт, в които претенденти от всички партии се състезават за късмет за мястото на починалия сенатор Даян Файнщайн, ще продължат напред към общите избори през ноември.

Кампанията за мястото в тъмносиня Калифорния беше дълга борба. Дори преди Файнщайн да каже, че няма да се кандидатира за преизбиране, голям брой претенденти към този момент бяха оповестили, че ще се включат в конкуренцията за място, което не беше отворено от три десетилетия. И може да минат години преди друга опция, като другото място в щата се заема от сенатор Алекс Падила, 50-годишен демократ, номиниран от губернатора Гавин Нюсъм да приключи мандата на вицепрезидента Камала Харис и по-късно определен за неговия първи цялостен мандат през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР