Вашингтон — Физическа свада избухна по време на изслушване в

...
Вашингтон — Физическа свада избухна по време на изслушване в
Коментари Харесай

Федерални агенти се захващат с подсъдимия на 6 януари Виталий ГосЯнковски по време на физическа свада на съдебно заседание

Вашингтон — Физическа кавга избухна по време на чуване в понеделник по делото на Витали ГосЯнковски, обвинен, наказан по няколко обвинявания, свързани с Ян 6, 2021, нахлуване против Капитолия, което води до съборени маси и голям брой федерални сътрудници, подчиняващи подсъдимия на земята.

Съдия Пол Фридман от Окръжния съд на Съединени американски щати за окръг Колумбия подреди Гос Янковски да бъде задържан за серия от скорошни доксинг закани, ориентирани към федерални сътрудници. Миг по-късно Гос Янковски се изправи и се сби с сътрудници, които се пробваха да му сложат белезници и да го задържат.

Гос Янковски, който наподобява висок най-малко 6 фута 3 инча и е извънредно мускулест, блъскан, дърпан и събори служителите на реда, преди да се хвърли към близкия подиум и маси.

Агенти от другаде в правосъдната палата изтичаха в правосъдната зала, с цел да оказват помощ на четирима американски маршали и чиновници на ФБР да затворят Гос Янковски, който има слухови увреждания.

Гос Янковски беше приет за отговорен по няколко обвинявания в делото си от 6 януари по-рано тази година, в това число нахлуване над полицията.

Прокурорите бяха поискали от арбитър да го затвори директно преди присъдата, заради поредност от заплашителни изявления в Instagram, в които се твърди, че ГосЯнковски е бил ориентиран и е популяризирал персонална информация за чиновници на ФБР.

Точно преди експлоадирането и свадите от Гос Янковски, Фридман реши, че изявленията в обществените медии са „ извънредно притеснителни и рискови “. Повтаряйки неотдавнашните причини по отношение на заповедите за задръстване в случаите на някогашния президент Доналд Тръмп, съдията сподели, че рядко „ самите хора в публичния живот “ съставляват опасност за съдиите и сътрудниците, а по-скоро „ техните почитатели “.

Фридман сподели заплашителни изявления не са предпазени от Първата корекция. Той загатна за други федерални съдии във Вашингтон, които неотдавна бяха атакувани и се нуждаеха от денонощна защита.

Гос Янковски в последна сметка беше отхвърлен от съда и отведен в пандиза в окръг Колумбия. Датата на присъдата му към момента не е избрана.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР