ВАШИНГТОН — ФБР арестува още един бунтовник от 6 януари

...
ВАШИНГТОН — ФБР арестува още един бунтовник от 6 януари
Коментари Харесай

Покупките от Amazon и eBay помогнаха за връзката на Proud Boy с нападението срещу служители на 6 януари, казва ФБР

ВАШИНГТОН — ФБР арестува още един въстаник от 6 януари в сряда, като сподели, че покупките от eBay и Amazon са помогнали за потвърждаването самоличността на мъжа от Ню Йорк, който съгласно тях е нападнал служители на реда с пикантен спрей по време на нападението на Капитолия.

Аарон Сауер, 43, за който ФБР споделя, че е бил обвързван с Гордите момчета и е отишъл от прякора " Рони ", е изправен пред минимум девет обвинявания, в това число закононарушения за цивилен вълнения и нахлуване над чиновници. Министерството на правораздаването твърди, че Сауер е носел бронежилетка, когато е нападнал чиновници на реда с пикантен спрей и е оказал помощ за разрушаването на черна железна ограда на западната страна на Капитолия на 6 януари.

Прокурорите споделиха, че Зауер е пътувал до Вашингтон с Доминик Пецола, член на " Гордите момчета ", който разруши прозорец на постройката на Капитолия и беше наказан на 10 години във федерален затвор. Зауер също пътува с Матю Грийн, член на „ Гордите момчета “, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР