ВАШИНГТОН — Ентусиаст на Доналд Тръмп, който вярваше в лъжите

...
ВАШИНГТОН — Ентусиаст на Доналд Тръмп, който вярваше в лъжите
Коментари Харесай

Фен на Тръмп, който нападна полицаи със стик за хокей на 6 януари, беше осъден на затвор

ВАШИНГТОН — Ентусиаст на Доналд Тръмп, който вярваше в лъжите на някогашния президент за изборите през 2020 година, беше наказан в сряда на повече от три години във федерален затвор за нахлуване на чиновници на реда с хокеен стик по време на бруталната борба в долния западен тунел на Капитолия на Съединени американски щати по време на офанзивата на 6 януари.

Майкъл Джоузеф Фой беше задържан през януари 2021 година и в началото беше арестуван в прелиминарен развой задържане. Той беше приет за отговорен по обвинявания в закононарушение през юни. Федералните прокурори поискаха повече от осем години федерален затвор за Фой, като споделиха, че е нападнал полицаи с хокейна пръчка и подострен железен кол, откакто е пътувал до Вашингтон със знаме „ ТРЪМП 2020 “.

Но съдията от окръжния съд на Съединени американски щати Таня Чуткан – която наблюдава забавения федерален развой на Тръмп по обвинявания, че се е опитал да анулира загубата си на изборите през 2020 година, като е заговорничил да попречва Конгреса и да лиши американските гласоподаватели –...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР