Вашингтон — Дългогодишният президент и председател на държавна руска банка

...
Вашингтон — Дългогодишният президент и председател на държавна руска банка
Коментари Харесай

САЩ обвиниха шефа на руска банка в укриване на санкции, арестуваха 2-ма в предполагаема схема за пране на пари

Вашингтон — Дългогодишният президент и ръководител на държавна съветска банка беше упрекнат в Ню Йорк за хипотетично отбягване на закона на Съединени американски щати от притежаващ и контролиращ активи, в това число две суперяхти и първокласен дом в Аспен, Колорадо, съгласно незапечатани правосъдни документи.

Андрей Костин – богат олигарх, който управлява съветската VTB Bank от 2002 година и беше глобен от Съединени американски щати. през 2018 година — и двама основани в Съединени американски щати съзаговорници са упрекнати в потребление на фиктивни компании и пране на пари, с цел да оказват помощ на Костин да завоюва от активите си на стойност над 135 милиона $. Предполагаемите медиатори на олигарха - Вадим Волфсън от Остин, Тексас, и Ганън Бонд от Еджуотър, Ню Джърси - бяха задържани във вторник.

Тримото е упрекнато, че е ремонтирало и продало дома на Костин в Аспен за милиони долари облага и е употребило щатска валута, с цел да поддържа двете му суперяхти, наречени Sea Rhapsody и Sea & Us, до момента в който Костин е бил неразрешен от американските финансови система.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР