ВАШИНГТОН — Член на Proud Boys, който нахлу в Капитолия

...
ВАШИНГТОН — Член на Proud Boys, който нахлу в Капитолия
Коментари Харесай

Подсъдимият на Proud Boy на 6 януари, който стреля по служители на реда, е осъден на затвор

ВАШИНГТОН — Член на Proud Boys, който нахлу в Капитолия на 6 януари 2021 година и стреля по чиновници на реда тази година, откакто ФБР го помоли да се съобщи, беше наказан на две години във федерален затвор в сряда.

Нейтън Пелам от Тексас се призна за отговорен по обвиняване във федерално закононарушение за владеене на огнестрелно оръжие от неразрешено лице. Американският областен арбитър Ед Кинкийд от Северния окръг на Тексас наложи присъдата, съгласно правосъдните регистри.

Специален сътрудник на ФБР сподели, че Пелам е бил осведомен за обвиняванията за офанзива против Капитолия на 12 април. правосъдните регистри демонстрират, че казусът на Пелам в началото не е бил запечатан, както наказателните каузи съвсем постоянно са, до момента в който органите на реда не извършат арест.

Местните управляващи отидоха в дома на Пелам тази нощ, откакто татко му изиска инспекция на благосъстоянието, съгласно документите. Пелам е стрелял няколко пъти към чиновниците на реда, сподели специфичният аген...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР