Вашингтон — Броят на мигрантите, задържани по границата между САЩ

...
Вашингтон — Броят на мигрантите, задържани по границата между САЩ
Коментари Харесай

Броят на мигрантите, пресичащи границата, намалява през март, като американски служители приписват репресиите от страна на Мексико

Вашингтон — Броят на мигрантите, арестувани по границата сред Съединени американски щати и Мексико, понижава през март, демонстрира вътрешна държавна статистика, получена от CBS News, изненадваща наклонност, която Американски чиновници споделят, че главно произтича от репресиите против имиграцията от страна на мексиканското държавно управление.

Агентите на граничния патрул са заловили над 137 000 мигранти, които са пресекли нелегално южната граница на Съединени американски щати през март, което е спад от близо 141 000 през февруари, съгласно предварителните митнически и Данни за гранична отбрана, доказани от трима американски чиновници.

Това е първият път от седем години — и единственият път по време на администрацията на Байдън — че противозаконните прекосявания по границата сред Съединени американски щати и Мексико не са се нараснали от февруари до март, демонстрира историческа статистика на CBP. Всъщност през последните три години броят на противозаконните прекосявания се е нараснал с минимум 33 000 спомагателни арестувания през този интервал от време.

на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР