ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп обеща да помилва много

...
ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп обеща да помилва много
Коментари Харесай

Няколко поддръжници на Тръмп, замесени в атентата на 6 януари, се кандидатират за длъжност тази година

ВАШИНГТОН — Бившият президент Доналд Тръмп даде обещание да помилва доста от поддръжниците си, наказани за закононарушения, свързани с нападението на 6 януари Капитолия, в случай че бъде определен през ноември.

По-надолу в бюлетината на изборите през 2024 година няколко наказани бунтовници и други, които са взели участие в подготовката на офанзивата на Капитолия, се кандидатират за локални и национални офис сами.

Тази есен също ще забележим претендент, който беше от другата страна на конфликта на 6 януари 2021 година Бившият полицейски чиновник на Капитолия Хари Дън, който се изправи против навалица от бунтовници, се кандидатира, с цел да размени пенсиониращия се народен представител от Демократическата партия Джон Сърбейн от Мериленд. Първичните избори в тази конкуренция са на 14 май.

NBC News разпознава седем претенденти, които се кандидатират за изборна служба тази година, които са били в Капитолия на 6 януари или са участвали на Тръмп „ Стоп ралито Steal “, което го предшестваше, плюс още тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР