ВАШИНГТОН — Бивш бизнес партньор на семейството на Байдън изгори

...
ВАШИНГТОН — Бивш бизнес партньор на семейството на Байдън изгори
Коментари Харесай

Прочетете разтърсващото свидетелство на Тони Бобулински за импийчмънт: „Бизнесът на семейството на Байдън беше Джо Байдън, точка“

ВАШИНГТОН — Бивш бизнес сътрудник на фамилията на Байдън изгори президента Байдън в избухливо встъпително изявление при депозирането на следствие за импийчмънт от Камарата на представителите във вторник, като сподели, че главнокомандващ е подкупен – и че неговите показания ще оказват помощ да го потвърди.

„ Семейният бизнес на Байдън беше Джо Байдън, точка “, сподели Тони Бобулински, някогашен офицер от Военноморски сили, който е работил дружно с първия наследник Хънтър Байдън и първия брат Джеймс Байдън в дружество с CEFC China Energy.

Бобулински твърди, че се е срещнал два пъти с Джо Байдън през май 2017 година, с цел да обсъдят начинанието малко откакто Байдън напусна поста вицепрезидент.

Друг някогашен помощник на семейство Байдън, Роб Уокър, свидетелства на 26 януари, че бизнес връзките на семейство Байдън с CEFC са почнали през 2015 година, когато Джо Байдън към момента е бил вицепрезидент и че самият Джо Байдън е участвал на среща в хотел Four Seasons в или към март 2017 година с ръководителя на C...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР