Вашето здраве трябва да се следи постоянно, а не само

...
Вашето здраве трябва да се следи постоянно, а не само
Коментари Харесай

Как лесно да разпознаем дефицита на кислород в кръвта

Вашето здраве би трябвало да се следи непрекъснато, а освен когато започнете да се чувствате зле. Има даже специфични проби, които могат да ви оказват помощ, в случай че подозирате, че имате съществено заболяване, преди да се появят първите признаци.
Например по този начин можете да разпознаете ниско наличие на О2 в кръвта. Единственото, което би трябвало да извършите е да погледнете пръстите си.
Така че дано да проверим.
Огънете фалангите на показалеца и ги притиснете ноктите си един към различен. В идеалния случай би трябвало да има празнота сред нокътните плочи, завършена като дребен елмаз. Ако я видите, най-вероятно не страдате от дефицит на О2 в кръвта и сърцето и кръвоносните съдове са здрави.
Ако не сте разкрили празнота сред ноктите, би трябвало да бъдете внимателни. Може да имате удебеляване на фалангите на пръстите, което е разследване от ниско наличие на О2 в кръвта.
Причините за този недостиг са доста: от сърдечни болести до белодробни проблеми . Не отлагайте визитата си на доктор и преминете през цялостен обзор, поучава zdrave.to.
Трябва да се означи, че макар резултатът от теста, той въпреки всичко не може да сложи безапелационна диагноза. Извършеният тест може да бъде увещание, че би трябвало да посетите експерт.
 
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР