Вашето тяло има начин да говори с вас и е

...
Вашето тяло има начин да говори с вас и е
Коментари Харесай

Няколко симптома, които не могат да бъдат игнорирани

Вашето тяло има метод да приказва с вас и е значимо да слушате деликатно какво се пробва да ви каже. Трябва да обърнете внимание на признаците, които ви дава, като промени в цвета на вашите елементи от тялото или чувства и стремежи, които ви се костват необикновени.

Вслушвайте се в сигналите на личното си тяло, колкото и необичайно да наподобява.

1. Розови пети

Производителите на лосиони за крайници постоянно дават обещание, че ще имате " бебешки крайници ". Но в случай че сте забелязали, че краката ви са в действителност розови и кожата наподобява тънка и набръчкана, би трябвало да извършите кръвен тест, с цел да ревизирате равнищата на кръвната захар. Този признак може да демонстрира метаболитен проблем, в това число диабет.

Лекарят, който би трябвало да посетите: ендокринолог.

2. Усещане за прегръдка

Прегръщането не постоянно е хубаво. Ако от време на време се чувствате по този начин, като че ли някой ви прегръща в действителност крепко или имате възприятието, че имате нещи увито към кръста, тялото или краката, би трябвало да извършите няколко теста, с цел да изключите риска от множествена склероза. Може да имате и неприятни чувства в ръцете и краката - може да се чувствате като че ли носите ръкавици или тежки обувки. Усещането може да варира от дразнещо до доста мъчително, само че въпреки всичко би трябвало да обърнете внимание на това.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР