Вашето място е в Европа и в еврото. Аз съм

...
Вашето място е в Европа и в еврото. Аз съм
Коментари Харесай

Елитът на Евросъюза дойде на крака в Народния театър

Вашето място е в Европа и в еврото. Аз съм сигурен, че вие скоро ще се присъдените. И не мога да си показва това да стате при различен човек, с изключение на при моя другар Бойко Борисов. Това сподели в Народния спектакъл " Иван Вазов " прездседателят на европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Преди това той призна, че свързва страната ни с " обичаната му шапска салата и луканката ".

Церемонията протече в Народния спектакъл " Иван Вазов ". В залата участваха президентът Румен Радев и зам.-председателят на комисията Доналд Туск.

В залата участва елитът на Европейския съюз.

" През тези 6 месеца има доста събития, които могат да стартират, или да завършат. Трябва да поставим доста старания! Член 7 за Полша, западните балкани, очакванията на народите им, киберсигурността и миграционния поток. Миграционната рецесия продължава да разделя грубо съюза ", акцентира в късото си слово Бойко Борисов.

Той сподели, че има сделка с австрийския си сътрудник Себастиан Курц, австрийското и българското председателство да върват дружно и да покриват едно и същи тематики.

Откриването приключи с химна на Европейския съюз. /Марица.бг

тагове хайлайф евросъюз национален театър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР