Вашето коледно парти е перфектния момент да се представиш със

...
Вашето коледно парти е перфектния момент да се представиш със
Коментари Харесай

8 идеи за облекло за коледно парти

Вашето коледно празненство е съвършения миг да се представиш със заслепителна визия и замайващ тоалет. Особен, в случай че става въпрос за фирмено коледно празненство, тъй като нормално облеклото ни на работното място не може да извади на яве всичкият ни сексапил и съблазън. Още повече коледното празненство ни дава опцията да се облечем ексцентрично. Кога различен път би поставила златни ботуши, блестяща рокля и висящи диамантени обеци. Но по какъв начин да изпъкнеш измежду тълпата от дами, които желаят да наподобяват необикновено за Коледа?

 8 хрумвания за облекло за коледно празненство

За да ти помогнем сме ти подготвили лист с 8 неповторими и супер стилни тоалета за Коледното празненство:

8 хрумвания за облекло за коледно празненство

1. Изцяло черно

 коледно празненство 8 хрумвания за облекло за коледно празненство фотография: pinterest

Цялата в черно е съвършеният структуриран, грациозен и отслабващ външен тип, който да носите за вашата празнична вечеря и коледно празненство. Независимо дали сте хазаин на неналожителен бюфет или петстепенно хранене, напълно черният външен тип може да бъде облечен нагоре или надолу. За по-ежедневно излизане съчетайте черни тесни дънки с втален пуловер и черна жилетка с пух. При по-елегантни мотиви изберете втален блейзър и подобаващи панталони или миди пуловер. За да накарате тоалета си да свети като преди малко навалял сняг, прибавете чифт блестящи обеци с панделка или висящи обеци и подобаваща гривна.

2.Костюм с панталон от кадифе

 коледно празненство 8 хрумвания за облекло за коледно празненство фотография: pinterest

Мека, уютна, изискан – кадифето е материята на зимния сезон. Подправете празничния си дрешник с мощен подобаващ костюм от кадифе. Бъдете неутрални с напълно черен външен тип или прибавете малко празнично въодушевление с наситено червен или изумруденозелен комплект.

След това завършете визията си с чантата за колан, която можете да завържете към кръста, гърдите или да носите като клъч. В взаимозависимост от цвета на вашия костюм, изберете безпристрастен колорит като кестен или кремав цвят, или изберете цвят гора или мерло за вашето коледно празненство.

3.Пола от тюл и втален пуловер

За по-официални мотиви, като вашето коледно празненство пола от тюл и втален пуловер е превъзходен избор. Това е женствено и изискано, само че без изпитание. За да създадете този външен тип, изберете празнични цветове като алена риза и бял пуловер или изберете неутрални със сива пола и бял топ с щампи. Добавете чифт обувки и подобаваща чанта, с цел да извършите изказване.

4.Плисирана мини пола и тренчкот

 коледно празненство Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР