Вашето число на жизнения път – това е сума от

...
Вашето число на жизнения път – това е сума от
Коментари Харесай

Какво значи числото на жизнения ви път и как да го изчислите

Вашето число на виталния път – това е сума от цифри на датата, месеца и годината на вашата дата на раждане. Да дефинират цифрата на виталния си път се предлага на тези, които търсят по какъв начин са свързани между тях датата им на раждане и ориста им.

В нумерологията цифрата на виталния път значи какво обръщение носи появяването ви на бял свят. Числото на виталния път демонстрира какво е заложено във вашата персона от самото раждане, разкрива съществуването на вашите гении и ви показва основните витални цели.

Как да пресметнете цифрата на виталния си път

Съберете всички числа от вашата дата на раждане.

Например:

1. Ден на раждане 21.01.1960г.

Събираме цифрите от датата на раждане 2+1+0+1+1+9+6+0=20,продължаваме да събираме до момента в който се получи едноцифрено число 2+0=2, 2 е цифрата на виталния път.

2. Ден на раждане 27.04.1979г.

Събираме цифрите: 2+7+4+1+9+7+9=39, продължаваме да събираме, до момента в който се получи едноцифрено число: 3+9=12, 1+2 = 3 – число на виталния път.

Число на виталния път 1

" Единиците " са от този вид хора, които умеят да се учат от личния си опит. Всичко, което се случва в живота им - и триумфите и неуспехите, става част от техния деен капацитет. Умеят да мислят освен като модернист, само че и като критик, което им разрешава да схващат аргументите за триумфа или провалянето, което са претърпяли и да поправят държанието и дейностите си.

Живота непрекъснато им дава шансове, които други биха пропуснали заради неналичието на фикция или поради нерешителност с себе си. Отстрани наподобява, че на " единиците " просто им върви, само че триумфа им се дължи на умеенето да виждат задачата и да не губят направление при постигането й. Те сполучливо се осъществят във всяка сфера, само че би трябвало да имат поради една специфичност - нужна им е специалност, където " последната дума " ще е тяхната, в противоположен случай няма да могат да осъществят новаторския си капацитет.

Число на виталния път 2

С „ двойките “ се поддържа връзка елементарно. Те са великодушни, очарователни, подготвени да оказват помощ постоянно. Те са чувствителни, миролюбиви и интуитивни по природа, с лекост показват възприятията си и са отлични другари. Устройва ги ролята на „ сивия кардинал “. Заемайки това състояние, не постоянно получават самопризнание за дейностите си, само че на тях им е задоволително да знаят, че са си свършили добре работата. Тези „ двойки “, които се стремят към позицията на водач не реализират благополучие.

Число на виталния път 3

" Тройките " са остроумни, владеят словото и обичат да са " център на внимание ". Те са предприемчиви, енергични и работливи. Оптимисти и запалянковци са и неуспехите не са проблем за тях. Те са обществено дейни и известни, въодушевяват хората със своето слънчево, жизнелюбиво държание, умеят да се любуват на живота във всичките му проявления. Великодушно простят непознатите неточности. Емоционални и уязвими са, а когато са смутени се скриват зад завесата на мълчанието, а след време с смешки и смях, като крият същинските си усеща, се измъкват от убежището си.

Хората с тази осцилация са алтруисти и благодетели.

Способни са да реализират триумф в доста сфери, само че най-благоприятни за тях са " свободните специалности " свързани с фантазията и творчеството. Ще разкрият изцяло своя подарък, в случай че демонстрират дисциплинираност, самоконтрол, непримиримост и се концентрират единствено върху едно нещо - това, което най-силно желаят да реализират.

Число на виталния път 4

" Четворките " се стремят крепко да стоят на краката си, да бъдат правилни на правилата си, на традициите и на възприятието за дълг. Самодисциплината им заслужава удивление. Не обичат да рискуват, мъчно трансформират решенията си. Консервативните " Четворки " са приземени реалисти, вярващи единствено на очевидните обстоятелства и здравия разсъдък. Имат малко другари, само че те са за цялостен живот. На хора с персонално число 4 постоянно може да се разчита.

Число на витален път 5



" Петиците " са хора с присъщ блян към независимост, самостоятелност, пъргавина и интензивност. Надарени са с сексапил, сладкодумство, заразително възприятие за комизъм, словоохотливост и мощен разсъдък. Отличават се с автентичност, авантюризъм, екстравагантност и импулсивност. Тяхната прелест и омагьосване предопределят ярката им орис.

Човек с витален път 5 с лекост усвоява големи размери информация и се образова бързо, учи непознати езици без проблем. Но продължителното и методичното образование не са за него, той губи интерес. На " петицата " й е належащо да се намира постоянно в придвижване, да вижда нови места, да се среща с нови хора, да научава нови неща.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР