Вашата зодия може да каже много за това какъв шофьор

...
Вашата зодия може да каже много за това какъв шофьор
Коментари Харесай

Какво казва вашата зодия за вашите шофьорски умения?

Вашата зодия може да каже доста за това какъв водач сте. Начинът, по който карате кола, може да има доста общо с датата ви на раждане. Влияе и на усета ви във връзка с колите. Този авто хороскоп ще ви разкрие истината за това по какъв начин се чувствате зад кормилото и коя кола ще бъде най-хубавият избор за вас.

Вашата зодия ви подсказва какъв водач сте

Овен

Родените зодия Овен са доста нетърпеливи и нервни водачи. Не обичат рестриктивните мерки. Овенът би трябвало да върви бързо, другояче полудява. Той ненавижда, когато срещне чужд в своята лента. Той злоупотребява с клаксона. Обича да се състезава и да изпреварва. Той рядко употребява спирачката. Карането из града е безконечен низ от нерви и терзания (светлини, ограничавания на скоростта) за него. Той обича по-дългите направления. На автомагистралата се усеща като риба във водата. Овенът би трябвало да е с кола с мощен мотор. Голямата кола вдъхва благоговение и това е всичко. В идеалния случай би трябвало да е алено.

Телец

Той е деликатен, спокоен и толерантен водач. Кара доста добре и решително. Той принадлежи към рационалните водачи. Той от време на време нарушава разпоредбите. Можете да се чувствате сигурни с Телец зад кормилото. Това е водач, на който си коства да се подражава. Хората от този знак ценят комфорта при шофиране. Мечтаната им кола е влиятелна и елегантна. Те обичат да слушат музика, до момента в който карат.

Близнаци

Те не са образцови водачи. Карат бързо, малко повърхностно. Често, до момента в който карат кола, приказват по телефона или пишат есемеси. Държат се доста повърхностно на пътя. Обичат да карат бързо. По-бързо, в сравнение с разрешават наредбите. Спасяват ги положителните рефлекси и положителната доза шанс. Зодия Близнаци на пътя желаят да се откроят. Не се усеща добре в средностатистическа, скучна кола. Той би трябвало да има нещо особено. Например кола с цвят на дъгата.

Рак

Много деликатен водач. Дори и да кара от години, може да остане усещането, че го е боязън от самото начало и че се усеща нерешителен зад кормилото. Той съблюдава наредбите, грижи се за колата си и обезпечава сигурността на пасажерите. Този водач не обича риска и конкуренцията на пътя. Най-добрата кола за Рака е огромно фамилно комби. В идеалния случай би трябвало да има цвят на поляна или вода.

Лъв

Той е нервозен и обича да се демонстрира. Той постоянно употребява клаксона. Противно на външния тип, не е доста рисково. Той просто реагира извънредно прочувствено на пътната конюнктура. Той обича да изпъква. Колата му би трябвало да е неповторима, а също така чиста и лъскава. Лъвът ще се усеща най-добре в жълт или златен автомобил.

Дева

Кара доста прецизно. Винаги има плануван маршрут, ресурс от гориво и постоянно поддържа колата. Всичко би трябвало да е тъкмо. На пътя той се усеща добре и убеден, до момента в който не се случи нещо ненадейно. Внезапно отклоняване или непредвиден неуспех карат Девите да изпадат в суматоха. Шофьорите под този знак се оправят доста зле с непредвидени обстановки. Една съвършена кола би трябвало да бъде на първо място икономична. На второ място – просто красива.

Везни

Везните са говорещи. Те постоянно приказват с пасажерите, до момента в който карат. Ако ги няма, постоянно водят диалог по телефона. Те също обичат да пеят, до момента в който карат. Хората от този знак са положителни водачи. Те нямат потребност да се открояват. Вървят толкоз бързо, колкото и останалите. Не им пука, когато някой им пресече пътя. Колата въобще не е това, което вълнува Везните. Само да върви. Доста добре се оправят и без кола. Много от тях избират да се возят.

Скорпион

Нетърпелив и раздразним. Скорпиона кара бързо и неразумно. Обича страстите на пътя. Той с неспокойствие изпреварва, постоянно нарушава разпоредбите и единствено страхотните му рефлекси и централизация го избавят. Той е убеден и следва интуицията си на пътя. Трябва му кола с мощен мотор и положителни спирачки.

Стрелец

Стрелецът е роден оптимист, поемащ ужасяващ риск. Той обича да кара и постоянно кара прекомерно бързо. Той обича да избира по-малко посещавани селски пътища, където може да полудее и да даде воля на въображението си. Често излага себе си и другите на риск. За неговата лична сигурност колата му не би трябвало да е прекомерно мощна.

Козирог

Винаги кара деликатно и вярно. Той е доста виновен водач, макар че от време на време подценява знаците. На пътя е спокоен и балансиран. Козирозите не знаят какво са санкции и наказателни точки. И тяхното шофиране, и колата постоянно са безупречни. Няма от какво да се оплакват. Козирозите могат да бъдат прекомерно внимателни, което не постоянно е добре. Най-добрата кола за Козирог е комфортната фамилна кола. Не му би трябвало доста, с цел да бъде благополучен.

Водолей

Водолеят кара бързо и не доста деликатно. Понякога му се коства, че е самичък на пътя. Харесва, когато шофирането е предизвикателство за него. Страхотен е за професионален водач или рали играч. Неговата мечтана кола би трябвало да се откроява. И постоянно да бъде чиста.

Риби

Хората под този знак карат безвредно и умерено. Най-много харесват дългите пътувания, където могат да се провиснал и да се потопят в личните си мисли. Натовареният трафик или градските пътувания го изморяват. Понякога бърка мигачите, само че като цяло зодия Риби са положителни водачи. Колата им би трябвало да е неповторима и да се откроява. Няма значение, че пуши доста или е непрактична.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР