Вашата безопасност, сигурност и защита у дома е толкова добра,

...
Вашата безопасност, сигурност и защита у дома е толкова добра,
Коментари Харесай

Защитни врати и брави за защитни врати – полезно ръководство

Вашата сигурност, сигурност и отбрана вкъщи е толкоз добра, колкото бравите на вратите и другите способи за влизане. Уверете се, че тези ключалки са допустимо най-сигурни. Направете входната си врата извънредно сигурна и предпазена със защитна врата или брави за защитни порти. Какво съставляват бравите за защитни порти и защитни порти? Превърнете всяка врата в защитна врата, с цел да добавите спомагателни ограничения за сигурност, с цел да предотвратите навлизане. Ето няколко съвета от:

Какво е ключалка за защитни порти и защитни порти
Жена постави подправена камера пред вратата си, няма да повярвате какво се случи!
Ако сте от хората, които не обичат да влагат в скъпа техника, с цел да предпазят дома си, то можете да се възползвате от един елементарен тр...
Прочети повече
Защитната врата прибавя спомагателни техники за врата, с цел да обезпечи спомагателна сигурност. Те включват прибавяне на детайли като отвори, висококачествени брави, непромокаеми цилиндри и дула, детектори за опити за придвижване и наложително влизане, подсилени защитни решетки, алармени системи, спомагателна апаратура за заключване или ударни плочи.

Погледнете преди да отворите вратата

Инсталирането на дупки е един спомагателен детайл, който прави вратата по-сигурна. Тези дребни отвори на вратата ви разрешават да погледнете на открито и да видите кой стои там, преди да отворите вратата за евентуална заплаха.

 Мъртви болтове
Как да избера подобаваща система за надзор на достъп?
Днес бизнесът повече от всеки път, се нуждае от надеждна система за надзор на достъп, с която да регламентира вариантите за влизане в разли...
Прочети повече
Превърнете вратата си в защитна врата с брава. Затворът е най-бързият метод да закрепите входната си врата. Тези ключалки покачват сигурността, тъй като затрудняват проникването. Допълнителна сигурност се прибавя, когато изберете двустранен ригел, който има брава за заключване и отключване от двете страни на вратите. Изборът на болт с по-дълги винтове го ускорява още повече.

 Доказателство за избор

За да бъде ключалката изцяло сигурна, тя би трябвало да бъде устойчива на покачване и да се опълчва на опити за щурм, които употребяват мощ. В допълнение към ригела, който закрепва вратата ви, инсталирайте предпазен цилиндър и брава на цевта, които е по-трудно да се ударят.

Допълнителните детайли за сигурност от време на време се инсталират на вратата или вътрешната повърхнина на вратата. Те обезпечават лека сигурност и най-често се употребяват в композиция с друга брава като ригел. Тези екстри за сигурност включват детайли като ударна плоча на вратата, която е железна плоча, прикрепена към вратата с един или повече отвори за болта. Друго в допълнение заключване на защитната врата е резето на отбраната на вратата, което е инсталирано на вътрешната повърхнина на вратата. Отключва се елементарно от вътрешната страна и не може да се отключи извън, само че се отваря леко, с цел да надникне на открито или с цел да се проветри.
Нов вид обири в София: Отварят порти с ключовете в тях
Нов вид обири в София - крадците отварят порти с ключовете в тях. За увеличение на случаите от този тип алармират и подадените...
Прочети повече
Източник:

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР