Вървим към предсрочни избори, но не категорично. Това заяви пред

...
Вървим към предсрочни избори, но не категорично. Това заяви пред
Коментари Харесай

Предсрочни избори - само ако ПП избере партийния пред държавния интерес

Вървим към предварителни избори, само че не изрично. Това съобщи пред БНР социологът от " Галъп " и политически анализатор Първан Симеонов.

Според него главният въпрос е кое ще надделее - дали, че страната се нуждае от държавно управление, а не от избори, които могат да произведат по-сложна картина, или това, че Политическа партия е в кратковременен напредък, а това е комфортен трамплин за отиване на избори.

Всичко зависи от това дали Политическа партия ще избере държавния или партийния интерес, заключи специалистът.

Симеонов уточни, че в случай че има предварителни избори и на тях има ниска интензивност, то тя ще е ниска измежду електорати, които не са стимулирани.
 Има Такъв Народ може и да одобри Никола Минчев за министър председател с третия мандат
Има Такъв Народ може и да одобри Никола Минчев за министър председател с третия мандат

Ива Митева се надява обществото да разбере, че има и завои

Той самият не е оптимист, че изборите ще произведат нещо друго. Не бил обаче и черноглед, тъй като знаел, че политиката изисква взаимни отстъпки, а не неотстъпчивост.

" След едни нови избори може да има патова обстановка сред прогресивно-либералния бранш в лицето на Политическа партия и на Демократична България, на Българска социалистическа партия също, и сред по-балкански бранш като ГЕРБ, Движение за права и свободи. Тогава ще имаме и по-силен Костадин Костадинов. Единственият ключ ще бъде евро-атлантизмът. Войната прави по този начин, че стават вероятни болшинства, в които ГЕРБ и Движение за права и свободи излизат от изолираност. Спира да е значимо дали са мафия, а става значимо, че се кълнат във честност на Запада ", разяснява Симеонов.

Относно подписания през днешния ден той съобщи, че България би трябвало да управлява осъществяването на всеки един стадий и да внимава за новата история.

По тази причина било значимо какви политици ще ръководят страната ни - дали ще са политици с темперамент, или такива, които дават всичко допустимо, с цел да се харесат на западняците.

Българският интерес е синхронен с груповия западен интерес, акцентира политологът.
 Политическа партия не подсказва на Радев на кого да даде третия мандат, само че с Има Такъв Народ няма да водят договаряния
Политическа партия не подсказва на Радев на кого да даде третия мандат, само че с Има Такъв Народ няма да водят договаряния

Политическа партия биха подкрепили диалози към програмата на ръководещите в оставка с съдружните им сътрудници Българска социалистическа партия и ДБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР