Върви умишлено унищожение на Агенция Митници. Първо назначиха за шеф

...
Върви умишлено унищожение на Агенция Митници. Първо назначиха за шеф
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Върви умишлено унищожение на Агенция Митници

„ Върви съзнателно заличаване на Агенция Митници. Първо назначиха за началник на митниците жена от ДАНС, която имаше 6 месеца стаж в митниците. После тя си назначи за заместител чиновник на ДАНС- Плевен, без нито ден в митниците. “ Това написа във фейсбук икономистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Първо назначиха за началник на митниците жена от ДАНС, която имаше 6 месеца стаж в митниците.
После тя си назначи за заместител чиновник на ДАНС- Плевен, без нито ден в митниците.
Сега сложиха за началник на втората най-голяма митница някогашния началник на протокола на пловдивския кмет, без нито ден в митниците и прочут с това, че като протокол непрекъснато кадел коридорите на общината и му викали Отец Мирославий…
Върви съзнателно заличаване на Агенция Митници.
Нямам друго пояснение.

Мирослав Беляшки, досегашен началник на отдел „ Канцелария и протокол “ в общината при ръководството на Здравко Димитров, от през днешния ден е началник на Териториална дирекция Митница Пловдив.

Как се е добрал до апетитния пост, остава мистерия, разясняват дългогодишни чиновници. При ръководството на Здравко Димитров Беляшки минаваше за един от най-приближените и от време на време кадеше с тамян коридорите на общината и кметския кабинет, с цел да гони злите сили. Това му завоюва прозвището измежду чиновниците Отец Мирославий.

Източник: 24 часа

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР