Върви се през нормална процедура да се види дали този

...
Върви се през нормална процедура да се види дали този
Коментари Харесай

Даниел Митов: Надали ще се състави правителство и пак ще отидем на избори

Върви се през естествена процедура да се види дали този парламент може да съществува. Според мен ще отидем на избори.

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Митов в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Правилно политическо решение е да се стигне до избори, публичните настройки са изменени. " Продължаваме промяната " изчерпаха доверието, което им беше обещано. Каквито и социологии да излизат, ние виждаме, че публичните настройки са изменени. Доверието в " Продължаваме промяната " е спаднало най-малко два пъти. Протестите не са показателни, тъй като не е проблем да събереш няколко хиляди индивида. " Продължаваме промяната " не съумяха да схванат какво значи ръководство, че се ръководи посредством болшинства. Не схванаха, че затваряне от вида " ние сме положителните, всички са неприятни ", това е контрапродуктивно, добави Митов.

По думите му това, че държавното управление е в оставка, е показателно за обществото.

Митов разяснява и настояването за отдръпването на Бойко Борисов от лидерското място в ГЕРБ.

" Бойко Борисов отникъде няма да се отдръпна. Никой няма да каже на ГЕРБ кой да й е водач. Избра ли сме си го и имаме ясна позиция по въпроса. Бойко Борисов доста пъти е заявявал от кое място се е отдръпнал и от кое място няма да се отдръпна. Никой не може да слага такива условия. Не се влиза с такива условия в диалози. Разговори в безспорни категории положително - неприятно са значително детски. Политиката е изкуство да събереш опциите и да ги мобилизираш в изгоди на обществото ", уточни още депутатът от ГЕРБ.

При нови избори тежестта на партиите ще е друга. Готвим се избори, би трябвало да забележим какво ще се случи идващите седмици. Според мен няма задоволително сила в това държавно управление, означи още Митов.

Депутатът разяснява и актуализацията на бюджета.

Държавата би трябвало да има бюджет. Не можем да бъдем упреквани, че не желаем да има нарастване на пенсиите. Актуализацията би трябвало да бъде направена по метод, че да не основава отговорности към идващите държавни управления, които са неизпълними. Асен Василев е некадърен да напряко бюджет. Не се оправя със дилемите си и се постанова през три месеца да утвърждаваме бюджет. Надявам се до четвъртък да мине процедурата за бюджета, уточни още Митов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР