Върви се към финала на този абсолютно фалшив филм с

...
Върви се към финала на този абсолютно фалшив филм с
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Върви се към финала на този абсолютно фалшив филм с „некоалицията“

Върви се към финала на този безусловно подправен филм с „ некоалицията “. Предсрочните избори никога не са най-лошата догадка. Това мнение изрече пред БНР политическият анализатор Георги Харизанов.  В предаването „ 12+3 “ на Петър Волгин той добави, че отвън фамилиите и околните на министрите никой не харесва това ръководство.

„ Управлението е едва, безидейно и не се оправя добре. Но това не трансформира обстоятелството, че то е единственото допустимо в сегашния миг. Няма промени в електоралната картина, няма нова конюнктура, няма смяна в политическите настроения. Нищо в картината не се е трансформирало и провеждането на едни нови избори е ненужно. Не виждам какво биха трансформирали към по-добро едни нови избори и това е главната мотивация тази неуместна структура да продължи да съществува “.

Според него ГЕРБ не са обезпокоени за бъдещето на това ръководство.

„ След всичко, което се чу на Националното заседание на ГЕРБ през вчерашния ден, да са обезпокоени за това ръководство ще е извънредно необичайно. Няма терен нито за терзание, нито за някаква форма на засегнатост, че през днешния ден Мария Габриел не е в България. … Преди 9 месеца е подписано съглашение и то слага период, който е 6-ти март. Не би трябвало да се отразява на вътрешната политика на България и на спазването на съглашения това, че ЕНП организира на 6-ти и 7-ми март конгреса си “.
По думите на анализатора все по-трудно е Бойко Борисов да изяснява на гласоподавателите на ГЕРБ за какво са в това ръководство „ с хора, които се учат да ръководят “:

„ Това е повода да се върви към финала на този безусловно подправен филм с некоалицията “.

Прогнозата на Георги Харизанов е, че ще се стигне в идващите дни до сключване на съглашение сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

„ Разговорът сега залита в двете крайности. За да може най-после, когато се срещнат по средата, всяка от страните да го показа като победа пред своя лагер. Не е безусловно спектакъл това. Защото съхраняването на политическия облик е част от отговорностите на всеки един политик. Това е и блян да се отговори на упованията на хората, които са дали гласи си за теб “.

Харизанов уточни, че има струпване на „ ниско равнище политически конфликти, което доста натоварва хората “.

 

Източник – БНР

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР