Върви през последните няколко дни компроматната атака и черната кампания,

...
Върви през последните няколко дни компроматната атака и черната кампания,
Коментари Харесай

Тома Биков: Компроматът, подаден на БСП, е от хора, които са на границата на криминалния контингент

„ Върви през последните няколко дни компроматната офанзива и черната акция, която Българска социалистическа партия води, закупи напълно обществен размер. Тя към този момент е ясна. Вчера под формата на „ журналистическо следствие “ беше показан компромат, подаден на Българска социалистическа партия от хора, които са на границата на престъпния контингент. Организирана незаконна група за изнудване на хора в разнообразни държавни институции. Това ще стане ясно. Тогава ще ви питаме какви ги вършите вие “. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на група. По думите му това е неприемливо, за който и да е политик.

Българска социалистическа партия работи с компромати, само че не знаят по какъв начин, което приказва за тежка несръчност, с изключение на за всичко останало, разяснява още Биков.
 img_6999-01-1200x800  bikov  тома биков
„ Да, възможно е за публицист, само че госпожа Йончева не е публицист. Тя е политик, тя е народен представител. Второ, няма никакво журналистическо следствие и това стана ясно от думите на Пенчо Милков пред бТВ. Преди три дни по неговите думи вие сте получили този компромат и след три дни сте го плеснали на конференция без даже да ревизирате, че има заведено дело от страна на Министерство на културата по този проблем “, сподели още Биков.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР