Вървейки тази вечер по Витошка с трите най-големи каратистки на

...
Вървейки тази вечер по Витошка с трите най-големи каратистки на
Коментари Харесай

Алексей Петров предположи какво ще се случи, ако направят масови обиски на “Витошка”

Вървейки довечера по " Витошка " с трите най-големи каратистки на планетата, измежду множеството, ми хрумна - какво би се случило, в случай че в Столична дирекция на вътрешните работи постъпи оперативна информация, като за дискотеката в Пловдив?
Прочетете още
Дали едно позвъняване от професионалния шеф в MBP на шефа на жандармерията е достатьчно, с цел да бъде блокиран булевардът и да се разсъблекат голи няколко хиляди души, попадали на несъответствуващото място в несъответствуващ миг, както в Пловдив.

Варвам, че сюжетът в дискотеката е разигран без знанието на образован човек като министър Демерджиев. Но нямам доверие, че случилото се е без намесата на професионалния шеф.

Това изяснява безмълвността на господин Костадинов, тъй като той работи " по разпоредбите и ЗМВР ". Така ли е, господин основен секретар? Хората чакат опрощение!

А в този момент оптимистично - имаме вяра, че КАРАТЕ още веднъж ще бъде в олимпийското семейство! Тези младежи още веднъж ще веят националните си флагове в Лос Анджелис 2028.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР