Вървейки рамо до рамо, актрисата Катрин Кели и Зара Тиндал

...
Вървейки рамо до рамо, актрисата Катрин Кели и Зара Тиндал
Коментари Харесай

Зара Тиндал и Катрин Кели се забавляват на фестивала в Челтнъм, тъй като се виждат да се кикотят

Вървейки един до друг, актрисата Катрин Кели и Зара Тиндал изглеждаха по този начин, като че ли прекарват времето на живота си, до момента в който споделяха смешка, до момента в който се разхождах из фестивала в Челтнъм.

Носейки кафява федора шапка, съчетана с уместно кожено палто, някогашната актриса от Coronation Street приключи изтънчения си външен тип с черен пуловер с поло яка. Държейки ръка на устата си, 44-годишната телевизионна актриса, която взе участие в редица известни телевизионни драми, откогато напусна сапунката на ITV през 2012 година, изглеждаше, че прикрива смеха си, до момента в който вървеше със Зара измежду гостите на събитието за конни надбягвания.

Междувременно Зара, която е щерка на сестрата на крал Чарлз, принцеса Ан, избра фасинатор, с цел да украси косата си, и се пребори със студа в изумрудено зелено палто. Катрин бе видяна и със брачна половинка на Зара Майк Тиндал, който е някогашен играч по ръгби. Вдигнали ръце, до момента в който вървяха през територията дружно с братовчеда на принц Уилям, триото изглеждаше по този начин, като че ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР