Вършите работата си добре, но напоследък имате чувството, че това

...
Вършите работата си добре, но напоследък имате чувството, че това
Коментари Харесай

Ако подозирате, че ще ви уволнят, направете тези 3 неща

Вършите работата си добре, само че в последно време имате възприятието, че това не се вижда и прави оценка. Или в управлението на компанията ви са настъпили промени и е почнала поетапна чистка на чиновниците. Може би сте позволили сериозна неточност. А може би просто интуицията ви дава знак. Причините да си мислите, че ще ви уволнят, могат да са много. Какво обаче да извършите в този случай?
Най-важното е да не изпадате в суматоха, написа Forbes. Опитайте се да прецените трезво обстановката. И никога не напускайте единствено от предпочитание да изпреварите събитията, без да сте си намерили нова работа. Вместо това направете следното:
1. Постепенно приберете персоналните си движимости, с цел да сте готови, в случай че ви се наложи бързо да си тръгнете. Прехвърлете си значими файлове или образци за ваши достижения в работата, които могат да ви послужат в бъдеще. Уверете се също по този начин, че имате контактите на сътрудници, с които желаете да поддържате връзка.
2. Обновете автобиографията си с елементи от работата, на която към момента сте. Посочете свои триумфи и ги подкрепете с доказателства, в случай че е допустимо.
Какво още би трябвало да извършите, в случай че мислите, че ви уволнят, прочетете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР