Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във

...
Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във
Коментари Харесай

Да, можеш да го накараш да се влюби в теб отново

Върнете елементарно тръпката и близостта си, когато усетите, че във връзката е почнало да настава охладняване.

В дългите връзки възприятията ни се движат на зиг-заг. Когато приемем тази истина, можем да сме подготвени се интервалите, когато сътрудникът ни се отчуждава.

Рутината, стресът, силата на навика изчерпват възприятията. Номерът е в това да не се оставим да се “изпразним ” прочувствено до дъно. И когато усетим охладняване, да знаем по какъв начин да накараме мъжа до нас да се влюби в нас още веднъж.

Дайте му време и пространство

Механизмът на влюбването и пожелаването е елементарен. Пожелаваме това, което нямаме. Изначално за съществуването на блян е нужно съществуване на отдалеченост.

Оставете малко празно място между тях. Разбира се, без да изпускате нещата от надзор и да оставите индивида до вас с чувството, че тотално сте не запомнила за него и сте поела в друга посока. Но му позволете да се занимава със свои си неща, да се среща повече с другари, да отдаде малко повече сила на работата си. Имате потребност от това, с цел да имате повече неща, които да споделяте по-късно. Повече самостоятелни прекарвания, посредством които да си станете забавни и да се преоткриете.

Направете нещо ново дружно

Влюбването е страст. Доказано е, че хората се влюбват по-бързо и по-силно, в случай че преживеят нещо рисково дружно – да вземем за пример, в случай че са в обща група за скачане с парашут. Споделените нови и мощни страсти от нещо друго ще разпалят и страстите в двойката.

Победете страха от шерването на страстите си

Да пазиш най-дълбоките си усеща, мисли и страхове в загадка е спокоен палач на интимността.

Много хора го вършат. А при започване на всяка връзка, май всички го вършим. Да се разкрием в цялата си прочувствена накърнимост? Страх ни е, че това ще ни направи непривлекателни. Искаме да покажем на другия какъв брой самоуверени сме, по какъв начин добре сме подредили живота си, желаеме да покажем, че нямаме комплекси и че не съжаляваме за нищо… С течение на времето идва по-дъбоката фаза на любовта и за нея е нужно да вдигнем бариерите и да споделим с другия цялата си прочувствена палитра. Нищо не свързва двама души по-силно от това да се разкрием, в цялата си уязвимост, без искания.

Ако в последно време не сте го правили, отворете сърцето си същински. Вашият обичан човек ще направи същото в отговор, а това внася нова топлота в връзките.

Точка последна

Външният тип! Изненадва ли ви това, че по какъв начин изглеждате е от основно значение за възприятията на мъжа? Не? Значи познавате мъжете в прилична степен.

Изразът, че те обичат с очите си, съдържа безспорна истина. Вашата връзка, несъмнено, има толкоз доста разнообразни аспекти. Но първичното привличане и възприятието на горделивост, че има атрактивна жена до себе си, постоянно ще остане един от тези аспекти, освен това – много значим.

Така че, дами, нещата в това отношение са простички. Положете малко повече грижи за себе си, може да отделите малко повече време за спорт, може да опитате от време на време да се облечете една концепция по-женствено. Ново долни дрехи, нов парфюм, красива прическа – разполагате с безконечен боеприпас. Трябва ви единствено предпочитание да изненадате прелестно своя обичан човек!

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР