Варненци се възползваха от мекото време в първите дни на

...
Варненци се възползваха от мекото време в първите дни на
Коментари Харесай

Прекрасна атмосфера за разходки в Морската градина, топло време и улични музиканти

Варненци се възползваха от мекото време в първите дни на новата година и всеобщо излязоха на разходка край морето и в Морската градина, видя репортер на Varna24.bg

Както постоянно, неповторима атмосфера основават уличните музиканти, които са си избрали разнообразни местоположения и не остават незабелязани. Като саксофонистът, който през вчерашния ден свиреше пред Морско казино. Хората с наслада спираха да послушат осъществяванията му, а някои даже продължиха разходката си развеселени с танцова стъпка.  

Дали и на следващия ден жителите и гостите на морската столица ще имат щастието да се порадват на хубаво време?

Ето както планува прогнозата на С. Георгиева, дежурен синоптик в НИМХ-Варна за времето от 20 часа на 2-ри до 20 часа на 3-ти януари 2022 година:

През денонощието облачността ще е променлива, а в часовете след среднощ и сутринта ще има условия за понижена видимост. Ще духа до сдържан, след среднощ по Черноморито краткотрайно мощен вятър от юг и югозапад, който денем ще се преориентира от запад и югозапад и във вътрешността също ще се усили.

С него ще нахлува по-топъл въздух. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, а оптималните ще доближават 9°-14°, малко по-ниски на местата с по-трайна мъгла. За Варна минимална температура 6°, а оптималната към 13°. Вълнение на морето 2-3 бала, денем в намерено море до 4. Температура на морската вода 8°-9°.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР