Варненският травестит Елза Парини е сред най-близките хора на Анита

...
Варненският травестит Елза Парини е сред най-близките хора на Анита
Коментари Харесай

Елза Парини разкри в каква мизерия живее Анита Мейзер. За Коледа й дали спаружен кренвирш

Варненският травестит Елза Парини е измежду най-близките хора на Анита Мейзер, която е в пандиза по обвинявания в ликвидиране на мъжа си Николай и на предоставяне на рушвет на служител на реда. По думите на Парини, Мейзер не заслужава да е зад решетките, като сподели, че тя " лежи без никакви основателни доказателства ".

" Три дни преди случая бях с нея, обикаляхме по Черноморието, радвахме се, чакахме Ники, Бог да го елементарни, да се върне. И в един миг става това и ти обръща живота. Как по този начин са ти  предложили рушвет и ти ще се сетиш чак на третия ден за това. Тя е доблестен човек, обича да се раздава, оставя бакшиши, черпи, подкрепяла е доста благотворителни дела. На всички близки ни е мъчително. Много хора хванати с пари са на независимост.

Никога не съм я питала за случилото се, прекомерно тежко е, имам вяра на всичко, което тя споделя, тъй като е доста откровен човек и в никакъв случай няма да излъже. С Ники бяха щастливи, с дребните си наслади, с огромните пътувания, с огромните проекти. Нереално и невероятно ми се коства да е направила ликвидиране ", сподели Парини в предаването на Гала " На кафе " по " Нова телевизия ".

" Ники е луда глава, обича да опитва, обича да се потвърждава, мъжага е. За страдание той е бил с много усложнено здравослоно положение. Свързах ги с един теляк, който след това ми сподели, че Ники е имал доста високо кръвно и го е предупреждавал да се пази. 

В момента с Анита се чуваме непрекъснато, даже и тази заран се чухме - праща ти поздрави, сподели, че доста те обича, Гала. Даже е пратила картичка на предаването. 

Тежко й е, тя по принцип доста спортува, имаше у дома фитнес. Но там, където е в този момент, няма тази опция. Това е един женски затвор, в който няма обикновена опция жена да си израходва енергията, да си поддържа тялото. Имало единствено една разходка каре и това е. Зле е, храната е неприятна, хората са странни, не е привикнала в такова положение да живее. Знаете, че тя преди този момент бе привикнала с разкош. На Коледа са яли кренвирш и половина, пресъхнал и спаружен, изработен най-вероятно от предния ден, и половин доматче ", разкри още Парини.

Елза сподели още, че доста другари на Мейзер вървят непрекъснато на визити в пандиза: " Ваня Червенкова й прати книга, както за нея, по този начин и за библиотеката на пандиза, Миглена Ангелова също. Американското посолство непрекъснато се интересува от нея, защото е американска гражданка. Много се разстрои от думите на Валери Симеонов, който сподели, че " Корнелия Нинова се е трансформирала в политическата Анита Мейзер ". Тя е пред обжалване, а той й лепна присъда. Не знам дали сте забелязали, само че по-късно Валери Симеонов сведе до най-малко изявите си. Задължително е той да се извини или най-малко да отдръпна думите си, в случай че е мъж ".

Парини взе отношение и за Истанбулската спогодба: " Трябваше да бъде призната Шегуваха се, че щяло да има след това Пижо, Пенда и Дженда, само че това няма по какъв начин да стане, това са вековни обичаи. Но считам, че би трябвало да създадат трета тоалетна. Защото на една жена няма да й е прелестно да влезе травестит при нея, при мъжете също ще е по този начин ".

Накрая Елза поговори и за персоналния си живот. " Гаджето ми е от Бразилия и е надалеч. Запознахме се преди две години, само че той единствено през лятото е тук, след това го няма. Надявам се да се разрешат бракове и да може да остане при мен. През останалото време съм както пее Кати - " Волна пеперуда ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР