Варненският спортен клуб Fitnessline зарадва любимците на бодибилдинга с вълнуваща

...
Варненският спортен клуб Fitnessline зарадва любимците на бодибилдинга с вълнуваща
Коментари Харесай

Варненският клуб „Fitnessline” с призово място в Световно първенство по бодибилдинг и фитнес

Варненският състезателен клуб „ Fitnessline ” зарадва любимците на бодибилдинга с вълнуваща вест - състезателят им Живко Петков сграбчи 2-ро място в Световно състезание по бодибилдинг и фитнес в Испания - IFBB Santa Susanna- категория Men`s Bodybuilding до 90 кг.!

Там Живко премери мускули с първенци от Испания, Словакия, Бахрейн, Обединените Арабски Емирства, Украйна, Румъния, Косово, Турция, Египет, Полша, Иран, Южна Африка и други Клубът се радва и на триумфа в надпреварата в Санта Сузана на Димитър Леков, който в категория Men`s Bodybuilding до 80 кг не остана неусетен от съдиите и се класира на 4-то място, борейки се с още 25 спортиста.

Щастливи сме с достиженията на всичките си спортисти, тъй като виждаме какъв брой старания, неизменност и воля влагат в подготовката си, споделят от спортния клуб пред Moreto.net
“Тази година бе впечатляващо добра за „ Fitnessline ”, напъните на екипа дадоха разумни резултати и към този момент можем да се гордеем със състезатели, покоряващи професионалната сцена и печелещи медали - Валери Енчев завоюва Абсолютната купа и Про картата си на Arnold Classic Uk 2022 година , а това е едно от най-престижните надпревари в Европа.

" Спорта за мен е здраве, обич, живот... Дава ми доста - учи ни на дисциплинираност, самообладание, неизменност! Дава хъс за битка. Спорта промени моя живот, в цялостния смисъл на думата. ", показа Валери пред Moreto.net
Сред премиите му са Yamamoto cup pro Italy - 2-ро място, в Yamamoto cup Pro France- 2-ро място, Dubai Pro - 3 място.

За феновете на бодибилдинга ще открехнем вратата още повече и ще споделим, че в развой е организацията на шампионат за бодибилдинг и фитнес " Одесос " през септември 2023 година във Варна, споделят още от „ Fitnessline ”.

Живко Петков

- Живко, през какви ограничения минава един играч, с цел да реализира такива резултати?

- Аз обичам този спорт и всякога, когато се приготвям за съревнование, желая да покажа все по-добра и по-добра форма. За мен тренировките и строгата диета не са ограничения - те са моя метод на живот. Разбира се, всеки с ясна цел в този спорт, доста постоянно се лишава от време за развлечение, само че това остава на заложен палн, задачата ми е да се развъртвам.

- Колко часа седмично тренира спортист като теб?

- Тренирам всеки ден по 4-5 часа дневно, като нормално Неделя е моя почивен ден и тогава упражнявам единствено по 2 часа.

- Защо избра като играч състезателен клуб " Fitnessline "?

- Защото това е единственият клуб в България, в който получаваш поддръжка. За един спортист е доста значимо да има екип зад тила си. Аз имам спокойствието и увереността да упражнявам, тъй като имам поддръжката на доста хора. Имам опцията да се състезавам на едни от най-хубавите надпревари и това е доста значимо за моята кариера в Бодибилдинга.

- Какво не ти доближи за първото място в Световно състезание по бодибилдинг и фитнес в Испания съгласно теб:

- Нещата са сложни, само че мога да подобря още мускулната си маса. Все отново е хубаво да бъде ясно за читателите, че Победителят в надпреварата беше троент международен първенец! Разликата сред двама ни беше доста дребна, по тази причина имам вяра, че следващата година мога да го победя.

Димитър Леков

Димитър, същите въпроси имаме и за теб, през какви ограничения преминаваш, с цел да постигнеш такива резултати?

Един играч се постанова да мине през много ограничения, постоянно това даже значи да лиши околните си от наличие, тъй като в подготовка е мъчно да можеш да излизаш по заведения и други събития, изисква 24/7 отдаденост и дисциплинираност!

- Какво не ти доближи за първото място съгласно теб:

- Според мен имам да работя в някои тънкости в позинга, тъй като те са значими за цялостното театрално показване. И несъмнено,имам да поработя върху някой слаби мускулни групи, с цел да мога да изляза идващия път в съвършена форма.

Колко часа седмично тренира спортист като теб?

- Седмично в тренировки извозвам към 10 часа.

- Защо избра " Fitnessline "

- Избрах FitnessLine тъй като на фона на българския културизъм този клуб се бори за смяна, към по-добро, а за мен това е значимо тъй като обичам този спорт и ми е болно да виждам по какъв начин запада. Отделно екипът на " Fitnessline " е измежду най-хубавите в региона и желая да изкажа своята признателност към господин Слав Славов и екипа на " Fitnessline " за топлото посрещане и помощта, която ми оказаха в пътя ми към международното състезание на IFBB за 2022 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР