Варненският рефер Драгомир Драганов ще ръководи сблъсъка Лудогорец - ЦСКА

...
Варненският рефер Драгомир Драганов ще ръководи сблъсъка Лудогорец - ЦСКА
Коментари Харесай

Варненецът Драгомир Драганов свири Лудогорец - ЦСКА


Варненският рефер Драгомир Драганов ще управлява конфликта Лудогорец - ЦСКА от 15-ия кръг на Първа лига в неделя от 18 часа в Разград.

Негови асистенти ще бъдат Диян Вълков и Мартин Маргаритов, а зад вратите ще бъдат Георги Кабаков и Станислав Тодоров. Срещата Левски - Локо (Пловдив) в събота пък е поверена на Николай Колев.

ЦСКА и Лудогорец ще играят още един път до края на годината, само че в 1/4-финалите за Купата на България, като в този мач " алените " са домакини на " Българска войска ".

Междувременно стана ясно, че отборът от американската МЛС Далас е харесал резервата на ЦСКА Кевин Меркадол само че няма да го притегля през зимата. Американците бяха пристигнали за Фернандо Каранга, само че високите финансови условия на бразилеца са ги отказали.

" Меркадо доста рядко бележи голове, само че разполага с отлична скорост и умее да гардира топката. Той би паснал в схемата на Далас. Клубът обмисля да го притегли чартърен. Кулма има добър шут, само че не е доста бърз, а и не е типично крило. Той би бил потребен зад нападателя, само че Далас не се нуждае от подобен футболист.

Каранга пък наподобява неосъществим за привличане. Далас няма по какъв начин да си разреши трансферната сума, а евентуално и заплатата на голаджията ", написа доближеното до тима издание  thefutballtimes.соm, представен от Топспорт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР