Варненският окръжен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов

...
Варненският окръжен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов
Коментари Харесай

Взеха децата на гаджето на Веско Маринов

Варненският областен съд взе децата на любовницата на Веско Маринов - Веска, а повода е повече от безапелационна - липса на добър образец. Палавата русокоска непрекъснато мъкнела наследниците си по задимени кръчми и даже не се замисляла какъв брой неприятно им се отразява всичко това. Бившата сервитьорка от Добрич изгуби правата над наследниците си и е на път да се срине дефинитивно, откакто се оказа, че огромната й щерка не желае да я огледа.


Съдът отсъди за двете деца на Веска да се грижи баща им, а самата тя има право да вижда единствено сина си и то два пъти месечно, написа "Телеграф ". Голямата щерка на Веска пък, въобще не желае да вижда майка си, защото била разочарована от държанието й. Вместо да си вземе записка от развоя на събитията обаче, Веска продължава да губи доверието и на дребния си наследник, който за късия престой при майка си е обиколил забележително количество кръчми и задимени пространства, където Веско Маринов имал участия, а Веска била компактно до него.

За разлика от Веска, таткото на децата се грижел доста добре за тях, правейки всичко допустимо те да не усетят неналичието на майка си. Заради това съумял да завоюва правата над тях.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР