Варненският окръжен съд уважи искането на прокуратурата и взе временна

...
Варненският окръжен съд уважи искането на прокуратурата и взе временна
Коментари Харесай

Издирван от Интерпол иранец отива зад решетките във Варна

Варненският областен съд почете настояването на прокуратурата и взе краткотрайна мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за период до 40 дни на търсен за машинация иранец, оповестиха от Апелативната прокуратура в морския град.

Уважено е настояването на Окръжната прокуратура във Варна за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ до 40 дни на иранския жител Мосайби Саид Х. 58-годишният мъж се е отклонил от правораздаването на Ислямска република Иран и е бил търсен от Интерпол за осъществена машинация през лятото на 2017 година

Мосайби събрал голяма сума пари от жертвите на измамата, с цел да ги достави с публични български разрешителни за престояване. Това закононарушение по Наказателния кодекс на Иран се санкционира с отнемане от независимост до 7 години и отминалостта на действието не е изтекла. Измамата е закононарушение и по българския Наказателен кодекс и се санкционира с отнемане от независимост до 6 години.

58-годишният иранец е бил арестуван на 20 март тази година във Варна. Той има позволение за дълготрайно пребиване на чужденец в България, издадено през юли 2017 година и годно до 2021 год.

Съдебните управляващи на Ислямска република Иран са заявили желанието си да екстрадират своя жител в родината му.

Определението на Варненския областен съд, с което е взета мярката за неотклонение „ Задържане под стража “ за период до 40 дни, предстои на обжалване пред Апелативния съд.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР