Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста 33-годишния мъж,

...
Варненският окръжен съд остави за постоянно в ареста 33-годишния мъж,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста варненски наркофермер

Варненският областен съд остави за непрекъснато в ареста 33-годишния мъж, арестуван след разкриването на високотехнологична наркооранжерия във варненското село Млада армия. Това стана по искане на Варненска окръжна прокуратура.

Пламен П. беше арестуван за период до 72 часа и му бе повдигнато обвиняване, откакто на 18 септември бе  разкрита високотехнологична оранжерия за развъждане на растения от рода на конопа.

Тя се помещавала в остаряла стопанска сграда в село Млада армия, община Ветрино, като там имало и уреди за извличане на марихуана и подготовка за разпространяването ѝ, предава Дарик.

Оранжерията била снабдена с генератори за електрическа сила, с осветителни тела и овлажнители за въздух, с вентилационни, климатични, поливни системи и всичко належащо за развъждането на растенията.

От мястото били конфискувани към 1000 стръка коноп в друг етап на напредък, както и над 2 кг суха тревиста маса. 33-годишният варненец е бил ползвател на парцела.

След като изслуша доводите на прокуратурата, Окръжният съд реши, че настояването за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на 33-годишния мъж е основателно и остави Пламен П. в ареста. Определението предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР