Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 24-годишния

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 24-годишния
Коментари Харесай

Съдът одобри споразумение и наказа студент, разпространявал наркотици и прал пари

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред прокуратурата и 24-годишния Димитър Д., който се призна за отговорен за държане на високорискови наркотични субстанции, за разпространяване, и за пране на пари, оповестиха от пресслужбата на съда.

Подсъдимият е роден в Търговище, живее и учи в университет във Варна и е с чисто правосъдно минало. За разпространяването на опиати, студентът одобри да му бъде наложено наказване от 2 години " отнемане от независимост ", изтърпяването на което се отсрочва с изпитателен период от 5 години и санкция в размер на 5000 лв.. За изпирането на пари наложената глоба е 2 години затвор, като мъжът следва да търпи по-тежкото от двете.  

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и е дефинитивно.

В края на февруари у мъжа са били открити малко над 1 кг марихуана, метамфетамин с тегло 0,83 грама и малко количество кокаин. Отделно у него били открити 1800 лв., за които 24-годишният юноша знаел, че са добити посредством тежко съзнателно закононарушение. 

В началото на месеца Апелативният съд в града удостовери мярката му за неотклонение " задържане под стража ", наложена от Окръжния съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР