Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Съдът наказа Васил, разпространявал наркотици в Дългопол

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 29-годишния Васил Василев, с което той се призна за отговорен, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на съда.

Страните одобриха за несъмнено открито, че от интервала 23.08.2020 година до 29.10.2020 година в гр. Дългопол в изискванията на продължавано закононарушение, в съучастничество с още двама причинители разпространявал марихуана, екстази и метамфетамин, всичко на обща стойност 189,36 лв.. На 28.09.2020 година Васил популяризирал синтетичен опиат на собствен клиент.

Подсъдимият съобщи пред съда, че е склонен с изискванията на импортираното съглашение, подписал го е непринудено и не желае разглеждане на делото по общия ред.

Варненският областен съд реши, че то не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

За осъщественото закононарушение Васил Василев одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 3 години, осъществяването на което да бъде отсрочено с изпитателен период от пет години, както и санкция в размер на 5 000 лв..

Подсъдимият следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 873 лв. в интерес на Държавата по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен период.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР