Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Затвор за мъж, разпространявал наркотици във Варна

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 39-годишния Калоян Данаилов, с което той се призна за отговорен, че държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестиха от пресслужбата на институцията.

Страните одобриха за несъмнено открито, че на 28.06.2021 година във Варна в него били открити общо 13,24 грама марихуана, хероин и метамфетамин на обща стойност 262,32 лв.. На същия ден той популяризирал част от опиата.

Подсъдимият съобщи, че е склонен с изискванията на импортираното за утвърждение от съда съглашение и го е подписал непринудено. Не желае делото да се преглежда по общия ред, а желае да завърши незабавно.

Варненският областен съд реши, че съглашението не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

За осъщественото закононарушение Калоян Данаилов одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 1 година и 10 месеца, осъществяването на което да стартира при първичен общ режим.

Подсъдимият следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 922,50 лв. в интерес на страната по сметка на ОД МВР-Варна в 7-дневен период.

Постановеният правосъден акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР