Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между държавното обвинение и

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между държавното обвинение и
Коментари Харесай

Бърза присъда за 23-годишния Мирослав, ползвал чужда банкова карта за хазартни залози

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред държавното обвиняване и 23-годишния Мирослав Тодоров. Чрез бранителя си, подсъдимият съобщи, че избира бързото произвеждане, защото признава виновността си и се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред. Предвид изказванията на страните, съдът постанови неотложно разглеждане на делото.

Страните одобриха, че на 17 февруари предходната година Тодоров помолил собствен сътрудник да му услужи с данните от дебитната си карта, с цел да направи залог от 10 лв. в платформа за хазартни игри, а той да му върне парите " на ръка “. Колегата персонално въвел данните в телефона на подсъдимия и задал опцията те да не бъдат запаметени. Когато се прибрал от работа, 23-годишният мъж използвал опиат и за времето от среднощ до сутринта, направил онлайн залагания посредством 24 обособени депозита на обща стойност 600 лв.. Деянието било осъществено без единодушието на титуляра на дебитната карта и в изискванията на продължавано закононарушение.

Мирослав Тодоров е със приблизително обучение, работи и има чисто правосъдно минало.

Той одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за 1 година, чието изтърпяване да бъде отсрочено с изпитателен период в размер на 3 години. Предвиденото в Наказателния кодекс наказване " санкция “ за това закононарушение не му беше наложено.

Постановеният акт от съда е с последствия на влезнала в действие присъда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР