Варненският клуб по танци Стар денс обра първите места в

...
Варненският клуб по танци Стар денс обра първите места в
Коментари Харесай

Клуб по танци Стар Денс обра първите места на национален шампионат по акробатичен рокендрол

Варненският клуб по танци " Стар денс " обра първите места в 30-тия Национален шампионат по акробатичен рокендрол за купата на Община Ловеч – 2022, научи Varna24.bg .

Треньор на клуба е Радостина Енчева, асистент треньори Виктория Александрова и Даниел Георгиев. 

" Клубът се показа чудесно, първо място грабнахме в шоу мини обединения, първо място в шоу танци за огромни - групировка " Аладин " и първо място в клас юноши за Невена Георгиева и Ангел Стефанов. С доста усърдие се показаха Мартина, Паолина, Кристина и Анджела в клас соло ", показа за медията ни Радостина Енчева.

Ловешкият клуб " Роксмайл “ е организатор на събитието, което е с най-големи традиции в акробатичния рокендрол в България.

В съботното състезание участваха над 80 състезатели от всички възрастови групи от седем спортни клубове от страната. Финалите в Спортната зала на Ловеч започнаха с парад на отборите. Представени бяха и съдиите, като голяма част от тях са били състезатели в първите шампионати.

Клуб по танци “Стар денс " – Варна е формален член на Българската федерация по акробатичен рокендрол и формален член на Българска професионална танцова асоциация.

Целите на клуба са да развива и разпространява танцовите спортове: Акробатичен рок-н-рол и Рок-н-рол на 50-те години, да дава благоприятни условия за пълноценна изява на своите членове на спортния подиум, да популяризира акробатичният рок-н-рол като хармонично комбиниране на спорт и танц.

Формация “Финес " е част от Клуб по танци " Стар Денс " и предлага многообразие от обществени танци- румба, ча-ча-ча, самба, пасо добле, джайв, валс, танго, суинг;

Основните задания на образованието са обусловени от нуждата да се придобият познания за историята на танците, традициите и танцовите умения, показа още Радостина Енчева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР