Варненският боец Харис Клеантус стана световен шампион по кик бокс

...
Варненският боец Харис Клеантус стана световен шампион по кик бокс
Коментари Харесай

Световна титла за Харис Клеантус

Варненският войник Харис Клеантус стана международен първенец по кик бокс на огромния шампионат на бойните спортове в Италия. Той е представител на варненската школа, като дълго време се занимава с киокушин.

На 9-10.11.2019 в Италия, гр. Бусеро област Милано се организира Световно състезание по кикбокс във всички вероятни рингови стилове, като беше включен даже и типичен бокс.

България беше показана от двама участника от клуб,,Haris Boxing crew'' гр Варна - Димитър Наков и Харис Клеантус, който е играещ треняор на клуба и прокурист на международната федерация WFC в България.

Димитър Наков взе участие в кат 67 кг в дисциплината free boxing (класически бокс) като това за него беше дебют. Митко загуби с минимална разлика от италианец след доста мъжка и почтена игра.

Харис Клеантус в кат до 75 кг завоюва две победи в жанр free boxing и още две победи в жанр kickboxing low kick. След общо 4 дуела Харис, който е на 38 години се окичи със златен орден и във двата стила! По пътя към купата Харис победи 3-ма съперника от Франция и един от Мароко.

В надпреварата участваха 21 страни като състезателите надвишаваха 450 под егидата на федерация WFC( международна корпорация на бойците).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР