Варненските седесари днес се събраха пред паметната плоча на жертвите

...
Варненските седесари днес се събраха пред паметната плоча на жертвите
Коментари Харесай

СДС-Варна за поредна година почете паметта на жертвите на лагера на смъртта край Ловеч

Варненските седесари през днешния ден се събраха пред паметната плоча на жертвите на лагера " Слънчев бряг " в Ловеч. Млади и кадърни, поели щафетата да опазят духа на Съюза на демократичните сили и завещаната народна власт, независимост и европейски път на България. Приели вярната подадена ръка, дружно да градят бъдещето на страната. 

Всяка година Съюз на демократичните сили уважава починалите с поход-поклонение, с цел да си обещаят, че предишното би трябвало да послужи за урок и няма да позволен още веднъж властта да отиде в ръцете на комунистите и техните производни, макар опитите да бъдат овластени по всички вероятни способи и посредством безпринципни обединения и групиране в Народното събрание.

Цветя и венци пред постамента в памет на жертвите сервираха зам.-председателя доктор Янко Станев и и претендентът за депутат за 3 МИР-Варна доцент доктор инж.Медиха Хамза и представителите на съдружния сътрудник ГЕРБ в лицето на Николай Нанков и Георг Георгиев.

Варненската група бе показана от регионалният ръководител на СДС-Варна Коста Владимиров, регионалния секретар Юрий Колев, ръководителите на районните структури в морската столица, членове и поддържници на синята концепция и техните фамилии.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР