Варненски криминалисти заловиха след полицейска операция по преследване известен автокрaдец,

...
Варненски криминалисти заловиха след полицейска операция по преследване известен автокрaдец,
Коментари Харесай

Удар! Варненски криминалисти заловиха опасен бандит СНИМКИ

Варненски криминалисти заловиха след полицейска интервенция по гонене прочут автокрaдец, отмъкнал лек автомобил „ Ауди “ в морския град.

Извършителят е 54-годишен и добре прочут на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, неведнъж осъждан за сходни закононарушения, споделиха от ОД на МВР-Варна.


Според информация от криминалистите, той е направил кражбата на л.а. „ Ауди” в нощта на 4 против 5 септември, като го скрил в нает за задачата гараж.

Там той сменил регистрационните табели и на 7 септември е проследен при опит да предприеме дейности за овакантяване на Варна с откраднатия автомобил.

Инстинктът му, направен през годините незаконна активност, обаче му оказва помощ да разбере за полицейските дейности по отношение на него. 54-годишният автоджамбазин направил опит да се измъкне, само че след малко гонене е спрян и арестуван от органите на реда.

Сред движимостите на нарушителя са открити клещи, отверки, заготовки за ключове, фенерче, нож, ръкавици.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под надзора на Районната прокуратура във Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР