Варненката Джулия Стоянова спечели награда в категорията Най-добър комедиен продуцент

...
Варненката Джулия Стоянова спечели награда в категорията Най-добър комедиен продуцент
Коментари Харесай

Варненка грабна престижна награда в Чикаго

Варненката Джулия Стоянова завоюва премия в категорията " Най-добър комедиен продуцент в Чикаго за 2023 “ (Best Chicago Producer of 2023) по време на шоуто " The 2023 Gazellies: Annual Comedy Awards Show ", което се провежда от чикагското списание " The Comedy Gazelle ". Това заяви " България в този момент ".

Наградата й връчи шефът на Netflix, Джеймс Уеб.

Шоуто се е провело в The Den Theatre на 4 януари. Номинациите са избрани от представители на комедийния отрасъл в Чикаго посредством анонимно гласоподаване в първи кръг. Четиримата с най-вече гласове във всяка категория са минали във финалния втори кръг, където са били избрани премиите в другите категории. Тази година в гласуването са се присъединили съвсем 500 представители на комедийния бизнес.

В своя профил в мрежата българката благодари:

Искам да стартира този пост с признателност към тези 10 души от 250 000-те българи в Чикаго за поддръжката, която ми оказваха през годините. Останалите - също ви оценявам. България на 3 морета и Слави Трифонов да живее!

Да знаеш, че " The Gazellies " са получили близо 500 поръчки, е умопомрачително. Благодаря на Чикаго, че гласоподава за мен. Това в действителност кара сърцето ми да прескача всякога, когато си го помисля. Да не приказваме, че получих премията за най-хубав продуцент на Чикаго от ръцете не на какъв да е, а на моя комедиен наставник Джеймс Уеб. Джеймс, когато за първи път гледах видеото, се смях толкоз доста. Бях толкоз шокирана, когато изрече името ми, че даже не те прегърнах, приятелю. Много скърбя! Буквално забравих по какъв начин да вървя, да приказвам или да държа микрофон.

Джери Хамеди, доста ти благодаря, че изтърпя всичко. Истински комедиен боец! Трябва да се гордееш със себе си след нощес. Всеки един си потегли от шоуто с усмивка на лицето!

Искам да благодаря и на татко ми, тъй като той ми сподели да му благодаря!

Наздраве за по-големи достижения през 2024 година, повече развлечение и по-малко драма! Обичам те, Чикаго! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР