Варненка сподели във Фейсбук снимки на опаковка пилешки воденички, в

...
Варненка сподели във Фейсбук снимки на опаковка пилешки воденички, в
Коментари Харесай

Шок! Варненка си купи пилешки воденички, а вътре намери... СНИМКИ

Варненка показа във Facebook фотоси на опаковка пилешки воденички, в която е открит забит ръждив железен винт. Кадрите с създател Елвира Ангелова се появиха в групата „ Забелязано във Варна “, написа Petel.bg.

„ Без коментар... Винт във воденичка.. Воденичката към този момент е ръждясала... Внимавайте доста какво ядете... “, написа варненката. Пилешките дреболии са произвеждане на една от известните марки, които предлага сходни разфасовки.

Намериха се познавачи, които незабавно прецизираха, че ръждивото парче метал не е винт, а видия. Някои от коментиращите под обявата пък считат, че може да става въпрос за имитация за да се злепостави компанията или авторката на фрагментите да получи бърза известност.

В отговор на тези мнения варненката написа: „ Качвам този пост като тип предизвестие. Аз нямам интерес да нагласям каквото и да било. Вие решете какво да мислите, дали винт, дали видия, мисля че не е от голямо значение с цел да се издребнява. Друга е задачата на поста. Качвам го за хората, които употребяват такава храна да внимават и да я преглеждат. “



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР